Udskiftning af tandrem

Udskiftning af tandrem kan være en forholdsvis bekostelig reparation på din bil, – og netop derfor er der nogen, der ser tiden an i stedet for at få foretage udskiftningen i overensstemmelse med fabrikanternes anvisninger. Dette kan dog være en meget dyr besparelse, for hvis tandremmen springer, så kan det i værste fald betyde, at hele motoren skal skiftes.

I bilens servicebog kan du se det anbefalede tidspunkt for din bil, men da fabrikanterne af og til ændrer på disse anbefalinger, så kan udskiftningen skulle foretages tidligere end anført i servicebogen. Skal din bil også have lavet serviceeftersyn, så klar vi også det. Hos Gjellerup Auto er vi altid ajour på de aktuelle anbefalinger for netop din bil, så er du i tvivl, så er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning.

Som nævnt er udskiftning af tandrem en ganske bekostelig ting fordi der er tale om en forholdsvis omfattende reparation. Prisen varierer fra model til model da tidsforbruget er meget forskelligt, men for de fleste modeller koster udskiftningen omkring 3 – 4.000 kr.

Dertil kan komme måske udskiftning af generatorrem og vandpumpe.

 

  • Gratis lånebil
  • 3 års garanti på alle reservedele
  • Kvalitets arbejde

Skal generatoren og vandpumpen også skiftes?

Under udskiftning af tandrem, skal remmen til generatoren afmonteres. Hvis denne trænger til udskiftning, vil det være økonomisk fordelagtigt at gøre dette samtidig.

Når tandremmen er afmonteret, kontrollerer vi ligeledes tilstanden af vandpumpen. Erfaringsmæssigt skal denne ofte udskiftes samtidig som tandremmen. En eventuel udskiftning heraf vil ligeledes medføre udskiftning af kølervæsken.

Som ved enhver anden reparation hos Gjellerup Auto, bliver du naturligvis kontaktet inden udskiftning af generatorrem eller vandpumpe foretages.

Skal din bil til syn, så læs mere om vores syntjek her.

.

Gjellerup Auto - Dit lokale autoværksted