Fabriksgaranti

 

100% Fabriksgaranti på din ny bil.

Når du har købt en fabriksny bil – så skal den alt efter, hvad servicebogen foreskriver – til service efter et vist antal kilometer eller efter en tidsgrænse, hvad der måtte indtræde først. Reglerne for hvem, der må udføre service på nye biler er blevet frie efter at Forbrugerombudsmanden indgik forlig med importøren i den såkaldte ”Nissan sag” i 2002/2003.
 
Det betyder, at du ikke behøver at komme hos den forhandler, du købte bilen af for at få den serviceret. Det kan et frit autoværksted også hjælpe med. En betingelse er, at servicet udføres efter de forskrifter som det enkelte mærkes bilfabrik/importør foreskriver, og det sørger vi for.
 
Det er vigtigt, at du overholder bilfabrikkernes krav til serviceeftersyn. Det drejer sig om, at du kommer rettidigt ind med bilen til service f.eks. er der måske 1 år imellem service og f.eks. 20000 km. Det er meget vigtigt, at du overholder disse grænser. Kører du mange kilometer, kører du dem hurtigere end et år. Kører du færre kilometer, så når du f.eks. tidsgrænsen på et år først – da du ellers kan opleve at garanti/reklamationsret bortfalder. 
Skal din bil have udskiftet tandrem eller serviceret aircondition, så klar vi også det helt efter bilfabrikkens forskrifter.

Dit lokale autoværksted

Gjellerup Auto

Ring til os i dag

97 11 67 62