Reparation af en trafikskadet

Hos Gjellerup Auto kan vi andet end at servicere din bil. Vi kan også hjælpe dig, hvis ridserne er blevet til buler. Vi ordner det hele – også når det gælder trafikskadet / forsikring skader.

Hos Gjellerup Auto har vi det rigtige udstyr, opdateret uddannelse og adgang til tekniske data fra alle bilfabrikker – så uanset bilmærke som er skadet, så kan vi hjælpe dig med:

•    Taksering
•    Opretning
•    Reparation
•    Lakering
•    Forsikringspapirer

Hos Gjellerup Auto har vi erfaring med forsikringsskader – og vi kan derfor hjælpe dig med alt, hvad du har brug for, hvis skaden sker.

Hvad gør jeg hvis jeg har fået en trafik skade?

Er din bil blevet så skadet, at den skal transporteres væk af et vejhjælpsfirma, så dækker din kaskoforsikring normalt denne transport – dog ofte kun til nærmeste værksted. Normalt kan du også bede om, at bilen sættes på vejhjælpsfirmaets adresse. Du vil derefter normalt inden for nogle dage kunne give besked om til hvilket værksted bilen skal transporteres. Husk, det er dig som vælger værksted og ikke dit forsikringsselskab.

Hvad du herefter skal gøre, afhænger af om du har tegnet en kaskoforsikring eller ej på din bil.

 

Hvis du har tegnet en kaskoforsikring er forløbet således:

1. Anmeld skaden
Som det første skal du anmelde skaden til dit forsikringsselskab. Det kan du enten gøre ved at ringe til forsikringsselskabet eller ved at udfylde en formular på selskabets hjemmeside. Er der en modpart i sagen skal dit forsikringsselskab også have oplysninger om denne – jf. foregående afsnit.

Synes du papirarbejdet er uoverskueligt? – så kontakt os. Vi hjælper dig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen

2. Kontakt Gjellerup Auto
Kontakt herefter Gjellerup Auto og medbring skadeanmeldelsen. Vi finder herefter en dag, hvor vi kan gøre skaden på din bil op. Herefter sørger vi for kontakt til forsikringsselskabets taksator.

3. Bilen repareres
Gjellerup Auto reparerer skaden, så bilen er som før skaden. Bilen bliver altså ikke som ny – men i samme stand som før skaden skete.

4. Betaling for arbejdet
Bilen er herefter klar til afhentning – vi modtager betaling for reparationen direkte fra dit forsikringsselskab. Har du en selvrisiko vil dette beløb blive opkræves hos dig af dit forsikringsselskab.

 

Skade på bil uden kaskoforsikring

Hvis din bil ikke er kaskoforsikret – og der ikke er nogen modpart, som kan pålægges ansvaret, er der desværre ingen dækning at få fra dit forsikringsselskab. Det eneste bilforsikringen da dækker, det er skader, som du har forvoldt med din bil.

De fleste som har fravalgt kaskoforsikringen, har en bil med en forholdsvis lav værdi. Derfor er det ikke nødvendigvis sikkert at du ønsker din bil repareret. Uanset hvad giver vi naturligvis altid en overslag over hvad en reparation af bilen vil koste – herunder vores mening om hvorvidt reparation af bilen kan betale sig eller ej.

Kan jeg låne en bil, mens I reparerer den anden?

Hos Gjellerup Auto får du en gratis lånebil mens vi reparerer din bil. Dette gælder også vi din bil er til serviceeftersyn ved os.

3 års garanti på reservedelen

Kvalitets arbejde

Gjellerup Auto - Dit lokale autoværksted